Η εταιρία μας

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα Kanata Real Estate.
Το γραφείο μας εδρεύει στο Δ/Δ της κωμόπολης Νικήτης του Δήμου Σιθωνίας. Χαλκιδικής. Βρισκόμαστε στην είσοδο της Νικήτης διπλά στο βενζινάδικο της Ε.Κ.Ο.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια νέα δεδομένα στις μεσιτικές συναλλαγές στην περιοχή της Σιθωνίας. Με ήθος, αξιοπιστία, ποιότητα και επαγγελματισμό εξασφαλίζοντας άριστα επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών μας.

ΦΙΛΕ ΠΩΛΗΤΗ: Απαλλαχθείτε από την ταλαιπωρία της επίδειξης του ακινήτου στους αγοραστές. Πετύχετε την τιμή που επιθυμείτε στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

ΦΙΛΕ ΑΓΟΡΑΣΤΗ: Η αγορά ακινήτου δεν είναι απλά μια επένδυση, αλλά ένα όνειρο ζωής. Ακουμπήστε το ζήτημα σας στο γραφείο μας και εμείς θα σας προτείνουμε τις καλύτερες ευκαιρίες στη περιοχή Νικήτης και Σιθωνίας. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, ώστε να λάβετε τις σωστές αποφάσεις.

Έχουμε εξασφαλίσει μια μεγάλη ποικιλία ακινήτων από οικόπεδα, αγροτεμάχια, σπίτια, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες και μεζονέτες σε όλη την περιοχή της Σιθωνίας, ώστε να μπορούμε να ικανοποιήσουμε την κάθε προσωπική σας απαίτηση. Επίσης, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ενοικιάσεις επαγγελματικών χώρων και κατοικιών και για ετήσια συμβόλαια παραθεριστικής κατοικίας με μεζονέτες και βίλες.